INFORMATIE:

Op deze pagina staat informatie over de materialen die verwerkt zijn in de producten van JAKO.
De innovatieve en professionele technologieën geven je garantie dat je de uitrusting die je optimaal laat presteren onder alle omstandigheden.

 

JAKO Tec-Concept

Innovatieve Tec-concept van JAKO gecombineerd met de beste technologieën in 1 outfit. De focus van Jako ligt niet alleen op de unieke functies, maar ook op de hoge mate van draagbaarheid en comfort, waardoor je als sporter in je element zal zijn.

STOP WIND

De isolerende functionele materialen bieden maximale bescherming tegen weer en wind. De Stop Wind-functie beschermt het lichaam tegen afkoeling door het Windchill-effect.

STOP WATER

Waterdichte functionele materialen en gelaste hoofdnaden bieden een betrouwbare bescherming tegen vocht. De hoge waterdampdoorlaatbaarheid garandeert een aangename lichaamstemperatuur.

KEEP WARM

Bij lage temperaturen beschermen thermo-isolerende functionele materialen tegen koude, houden u warm en zorgen voor een optimale lichaamstemperatuur.

KEEP DRY

Microfijne vezels voeren vocht direct naar buiten af. Het materiaal droogt zeer snel, beschermt tegen afkoeling en zorgt ervoor dat u een aangenaam lichaamsgevoel behoudt tijdens het sporten.

KEEP FRESH

De Keep-Fresh functie garandeert een constante frisheid tijdens het sporten. Speciaal uitgeruste functionele vezels absorberen permanent onaangename geuren en hebben een antibacteriële werking.

Houd er rekening mee dat deze informatie van toepassing is op normaal, onbedrukt huishoudlinnen. Bedrukt textiel dient met speciale zorg te worden behandeld.
Gelieve er begrip voor op te brengen dat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade als gevolg van een foute toepassing van de onderhoudsvoorschriften.

(Verschillende teksten en foto’s zijn afkomstig van JAKO)