Derbystar Bundesliga Brilliant

Hummel
287967-2000
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Derbystar Bundesliga wedstrijdbal Brilliant 2018/2019

De bovenkant van de Brillant wedstrijdbal is gemaakt van een speciaal hoogwaardig synthetisch leer ("Teijin Microfiber"). Het bestaat uit 32 panelen verdeeld over 12 vijfhoeken en 20 zeshoeken, met een oppervlak dat de luchtweerstand vermindert. Gloednieuw is dat de bal thermisch is verlijmd. Hij is aan elkaar gelijmd onder invloed van hitte en dus vrij van naden. Het absorbeert daardoor minder water en houdt zijn gewicht beter vast als het op natte plaatsen wordt gebruikt.

De nieuwe oppervlaktebouw, de nieuw ontwikkelde voering en de Zero Wing Bubble geven de bal een zachtere, lichtere en aangenamere touch. De voering is gemaakt van 4 mm dik schuimmateriaal, terwijl de Zero Wing Blaas gemaakt van natuurlijke latex zorgt voor balans. Een balanspunt bevindt zich tegenover het luchtventiel. Het luchtventiel is een zogenaamd dubbel slot gemaakt van duurzaam rubber, waaruit de lucht nauwelijks kan ontsnappen. Deze bal ziet er lichter uit, maar het gewicht is vergelijkbaar met een traditionele voetbal.

Het voetbal heeft het FIFA QUALITY PRO-certificaat, waaruit blijkt dat deze bal onder de zwaarste omstandigheden zeven officiële tests heeft doorstaan. De testen behandelen gewicht, diameter, impact, wateropname, luchtverlies en vorm en retentie van de vorm. Je kunt er zeker van zijn dat dit een kwaliteitsmodel is van een professioneel niveau.

Fabrikant: Hummel, Derbystar
Modelnr.:
Maat / Volume:
Gewicht:
Land van Oorsprong:
SKU:
Garantie
Derbystar Bundesliga brilliant